Vse kategorije

granulator

Domov>Izdelki>granulator

1
Tovarniški proizvajalec GLX-150 Samodejni valjčni kompaktor suhi granulator GMP standardno sito različnih velikosti

Tovarniški proizvajalec GLX-150 Samodejni valjčni kompaktor suhi granulator GMP standardno sito različnih velikosti


Opis

Uporaba

The GLX-150C Automatic roller compactor is the most advanced home-made one in the world, which is designed and developed on the basis of GMP concepts and characteristics of Chinese patent medicines and biochemical medicines. lt's widely applied for granulation in such industries as pharmacy,food and chemical engineering, which is especially applicable for granulation of materials vulnerable to being decomposed and ineffective or agglomerated when contacting wet and heat. The grains it produces are directly used for granule packets,tablets and filled capsules.

uporaba

Roller compactor widely applied for granulation in such industries as pharmacy, food and chemical engineering

Feature

1. Samodejno dovajanje pretoka zraka pod negativnim tlakom omogoča transport prahu znotraj zaprtega cevovoda, ki ustavi letenje prahu.

2. Vzvratno vrtenje s konstantnim navorom Nemški servo motor, ki ga poganja dvojni vijak, dosega visoko učinkovitost in natančno podajanje, ki zagotavlja kakovost listov.

3. Visoko natančen pnevmatsko krmiljen ekscentrični valj prilagaja dimenzijo debeline pločevine, kar zagotavlja vzporednost teka dveh stiskalnih koles in omogoča enakomerno debelino in trdoto pločevine.

4. Učinek W-tipa ukrivljenih površinskih zrn - način razporejanja je odličen in drobnega prahu je manj.

5. Drobni prah vibrirajoče sejalne naprave z zračnim tokom se neposredno odsesa z vakuumom, stopnja končnega finega prahu pa je nadzorovana pri 5 % spodaj.

6. Celotna enostavno odstranljiva zasnova, ki traja samo 20 minut, olajša čiščenje in naredi čiščenje enostavno sprejemljivo

7. Preden je delo končano, samokonfigurirana zračna črpalka z negativnim tlakom predhodno očisti delovno komoro stroja in odsesa ostanke medicinskih praškov znotraj vedra za materiale, polnilnega soda, periferije stiskalnega kolesa, celega zrna in sejanja.

8. Visokokakovostna konfiguracija PLC-ja in 10-palčnega zaslona na dotik natančno nadzoruje podajanje, pritisk, moment sile, hitrost, formulo, debelino lista, količino dovajanega prahu in sejanja itd., ter bo zagnal prikaz podatkov in lahko tudi naloži strežnik ali izpis avtor IDS.

9. Spiralni način podajanja je sintetiziral prednosti navpičnega in ravnega podajanja ter se medtem izognil pomanjkljivostim navpičnega in ravnega podajanja.

10. Edinstven pnevmatski sistem za zaščito pred tresljaji lahko koordinira zvezdni ventil za ohranjanje praznjenja materialov in recikliranje tankega prahu. Lahko nadzoruje stopnjo tankega prahu končnih izdelkov pod 5%.

11. Vrtljiva električna omarica je kompaktne konstrukcije. Uporabnik ga enostavno vzdržuje.

12. Popolnoma zaprta škatla za izdelavo granul lahko usklajuje radialne gor in dol stiskalne škripce in aksialni prostor, tako da lahko izpolnjuje vse zahteve za stiskanje različnih vrst praškastih tablet. Sestavljen je iz sita W-tipa, jermenice za organiziranje zrnc v obliki zobnikov, presejalnih jermenic v obliki valov. Tako so granule dobro organizirane, z nižjo stopnjo tankega prahu.

13. Samodejno lahko dvigne podajalnik, da uskladi tip zvezde in vijačno palico, da nadaljuje s podajanjem materialov na stiskalni škripec, da izenači debelino in trdoto tablet.3. Spiralni način podajanja je sintetiziral prednosti navpičnega in ravnega podajanja ter se medtem izognil pomanjkljivostim navpičnega in ravnega podajanja.

14. Edinstven pnevmatski sistem za zaščito pred tresljaji lahko koordinira zvezdni ventil za ohranjanje praznjenja materialov in recikliranje tankega prahu. Lahko nadzoruje stopnjo tankega prahu končnih izdelkov pod 5%.

15. Vrtljiva električna omarica je kompaktne konstrukcije. Uporabnik ga enostavno vzdržuje.

16. Popolnoma zaprta škatla za izdelavo granul lahko usklajuje radialne gor in dol stiskalne škripce in aksialni prostor, tako da lahko izpolnjuje vse zahteve za stiskanje različnih vrst praškastih tablet. Sestavljen je iz sita W-tipa, jermenice za organiziranje zrnc v obliki zobnikov, presejalnih jermenic v obliki valov. Tako so granule dobro organizirane, z nižjo stopnjo tankega prahu.

17. Samodejno lahko dvigne podajalnik, da uskladi tip zvezde in vijačno palico, da nadaljuje s podajanjem materialov na stiskalni škripec, da izenači debelino in trdoto tablet.

4
5


Tehnični podatki
Postavka        GLX-150
Kapaciteta tabletiranja         Kg / h
Kapaciteta granulacijeKg / h        
Hitrost vrtenja ščipalnega kolescarpm        3 ~ 30
Hitrost vrtenja ščipalnega kolescarpm20 ~ 160
Hitrost vrtenja ravnanjarpm5 ~ 110
Specifikacija zrnΦmm10 ~ 80 / 2 ~ 0.18
Pritisk ščipalnega kolescaKN        330
Tlak vira zrakaMpa0.4 ~ 0.7
Poraba zrakam³ / min        0.36
Glavna moč stroja        KW14
Moč pomožnega strojaKW3.5
Teža glavnega strojaKg2000
Overall dimension  (L x W x H)mX x 1.45 0.85 2.4POVPRAŠEVANJE