Vse kategorije

Predstavitev podjetja

Domov>O nas>Predstavitev podjetja

Zhejiang Future Machinery Co., Ltd, ustanovljeno leta 1993. Podjetje je vedno usmerjeno v razvoj kitajskih farmacevtskih strojev in preseganje evropske tehnične ravni farmacevtskih strojev ter raziskovanje in razvoj novih farmacevtskih strojev. S konceptom "humanizem naravnanega in poplačanega državi" smo nenehno ponujali učinkovitejše, inteligentnejše, nižjo porabo energije in stabilnejše nove izdelke, ki so bili pohvaljeni na vseh ravneh oblasti in pridobili odliko ter močno podporo in priznanje strank.

Podjetje jemlje stroj za pakiranje v pretisnih omotih in različne stroje za granulacijo kot dve vodilni seriji izdelkov. In predani temu, da strankam zagotovimo celotno linijo trdnih pripravkov in rešitev.

Z letno proizvodno zmogljivostjo več kot 10 milijonov USD so bili izdelki tega podjetja prodani v več kot 30 provincah (občinah) ali avtonomnih okrožjih na Kitajskem in izvoženi v več kot 30 držav ali regij, vključno z ZDA, Kanado, Brazilijo, Avstralijo. , Rusija, Malezija, Vietnam, Tajvan, Macau, Nemčija, Bangladeš, Indija. Podjetje ima pisarne in distributerje v Rusiji, Pakistanu, ZDA, Avstraliji, Indiji, Nemčiji, Bangladešu in drugih krajih. Izdelke je v produktivno delovanje dalo več kot 2000 domačih in mednarodnih farmacevtskih podjetij, ki so si pridobili visoko cenjen oralni ugled ter zgradili privlačno celostno podobo in znano blagovno znamko za to podjetje.

Podjetje je prestalo sistem kakovosti ISO9001 in certifikat CE, vse organizira proizvodnjo v skladu z delovno zakonodajo in strogo varnostno proizvodnjo.

Naše podjetje bo prisrčno sprejelo prijatelje iz različnih krogov ter nove in stare stranke, ki nas bodo poslovno obiskali in z nami z roko v roki ustvarili še svetlo prihodnost.


Glavni izdelki:
Granulacijski stroj
Granulator za mešanje z visokim strigom
Mešalni stroj
Stroji za blister pakiranje
Avtomatski visokohitrostni stroj za pakiranje v pretisne omote
Visokohitrostni stroj za blister pakiranje